Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Όση λάσπη και αν ρίξετε δεν θα τα καταφέρετε να μας φιμώσετε.

Όση λάσπη και αν ρίξετε δεν θα τα καταφέρετε να μας φιμώσετε.

Την σκυτάλη  της κατασυκοφάντησης, της λάσπης και της προβοκάτσιας από την «www.aftodioikisi.gr» που έχει αναλάβει εργολαβικά την προβολή των υποψήφιων δημάρχων και περιφερειαρχών της Συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ–ΝΔ, πήρε τώρα η ιστοσελίδα «www.kalpes14.gr» που είναι μία έκδοση του «www.parapolitika.gr», ιδιοκτησίας ​ του Τάκη Χατζή,  γνωστού  φερέφωνου της μνημονιακής συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ,  καθημερινά από το δελτίο του Σκάϊ.
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα  και όσοι την αναπαράγουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως εκτιμήσαμε και στην πρώτη μας ανακοίνωση, επιδιώκουν να πλήξουν το ηθικό μας πλεονέκτημα, που πηγάζει από την μακρόχρονη, ανιδιοτελή παρέμβαση στα κοινά της Αγ. Βαρβάρας τόσο του επικεφαλής αλλά και όλων των μελών της  Αριστερής Κίνησης – Αντι-ΘΕΣΕΙΣ.  Τσουβαλιάζουν χυδαία τον σ. Νίκο Γουρλά μαζί με τους δήθεν ανεξάρτητους, νυν διεκδικητές και πρώην αντιδημάρχους του Μίχου που στηρίζονταν (και συνεχίζουν να στηρίζονται) από ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΔΗΜΑΡ και φιλοδοξούν να συνεχίσουν επί της ουσίας την αντιλαϊκή και ανάλγητη πολιτική του. Είναι δε τόσο προκλητικοί που γράφουν λάθος ακόμα και το όνομα «… ο Νίκος Γκουρλιάς  που ήταν επί σειράν ετών στέλεχος του επιτελείου του Λ. Μίχου».

Οι εμπνευστές της παραπληροφόρησης και της προβοκάτσιας  θα πρέπει να μάθουν  ότι ο λαός της πόλης γνωρίζει πολύ καλά  τον σ. Ν. Γουρλά ακριβώς για την αντιπαράθεση του ίδιου  και της κίνησής μας, από την αρχή της 16χρονης θητείας Μίχου, με την φεουδαρχικού τύπου εξουσία που είχε επιβάλλει στην πόλη. Πρώτοι εμείς στην εποχή του «παντοδύναμου» και «επιτυχημένου» Μίχου  καταγγείλαμε την πολιτική της υπερφορολόγησης του δημότη με τις αλλεπάλληλες  αυξήσεις των δημοτικών τελών που ξεπέρασαν το 80%,  την καταχρέωση του Δήμου με δάνεια που θα τα πληρώνουν ακόμα και τα εγγόνια μας. Τα δάνεια που  χρεοκόπησαν  ουσιαστικά το δήμο, αφού μεγάλο μέρος της κρατικής χρηματοδότησης παρακρατείται πλέον από τις τράπεζες. Τον καταγγείλαμε  γιατί δεν σεβάστηκε το περιβάλλον και γέμισε τσιμέντο την πόλη,  γιατί αυτός πρώτος έβαλε  τροφεία στους παιδικούς σταθμούς, γιατί έκανε τον πολιτισμό ιδιωτική επιχείρηση,  γιατί με τα καταστροφικά  του σχέδια για στάδιο σε χώρο που ήταν χαρακτηρισμένος δασική έκταση άφησε την πόλη χωρίς γήπεδο, γιατί εφάρμοζε πιστά  της πολιτικές της Ε.Ε.  για την Τ.Α με τα ΣΔΙΤ και άλλα προγράμματα που συνέβαλαν στην ανεργία και την διάλυση των εργασιακών σχέσεων. Γιατί ήταν πάντα εχθρικός και αυταρχικός απέναντι στις δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζόμενων του δήμου.

Η δημοτικοπολιτική κίνηση Αντι-ΘΕΣΕΙΣ, η εφημερίδα που εκδίδαμε και ο σ. Νίκος Γουρλάς πρωτοστάτησαν στην οργάνωση του λαού της πόλης μας για αγώνες και κινητοποιήσεις ενάντια στην νεοφιλελεύθερη, αντιλαϊκή και κοινωνικά ανάλγητη πολιτική Μίχου και όλων όσων τον στήριζαν μέχρι την αποχώρησή του. Οι συμπολίτες μας ασχέτως πολιτικών και κομματικών τοποθετήσεων γνωρίζουν πολύ καλά τι συνέβαινε στην Αγία Βαρβάρα και φυσικά δεν υπάρχει κυριολεκτικά ούτε ένας που να πιστεύει λέξη από αυτά τα κατάπτυστα, προβοκατόρικα δημοσιεύματα.

Το ερώτημα βέβαια παραμένει για το ποιοι βρίσκονται πίσω από την συνεχιζόμενη προβοκάτσια. Αφήνουμε τους συμπολίτες μας να βγάλουν τα συμπεράσματα τους, απαντώντας στο πάντα απαραίτητο σε αυτές τις περιπτώσεις ερώτημα για το ποιοί ωφελούνται από αυτήν την συνεχιζόμενη χυδαιότητα,  συνυπολογίζοντας ιδιαιτέρως τα σχόλια της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, που αφορούν  «προβλέψεις» και «εκτιμήσεις»  για τους πιθανότερους νέους δημάρχους της Αγ. Βαρβάρας.

Αριστερή Κίνηση Αγίας Βαρβάρας - Αντι-ΘΕΣΕΙΣ
1-5-2014



από τις ιστοσελίδες της "υπεύθυνης" δημοσιογραφίας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου