Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Συνέλευση φορέων και εργαζομένων στο Αιγάλεω στις 26-2-2014

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΦΟΡΕΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ
Τετάρτη 26-2-2014, 19:00Εργαζόμενοι - Άνεργοι - Γονείς - Μαθητές - Δάσκαλοι - Συνταξιούχοι 


Κανείς πια μόνος στη κρίση που μας οδηγεί στην εξαθλίωση.
Όλοι μαζί να αντισταθούμε στη ληστρική πολιτική που οργανωμένα κυβέρνηση – ΕΕ και ΔΝΤ πραγματοποιούν σε βάρος μας.
Έχουν τσακίσει όλα τα εργασιακά δικαιώματα, κατακτήσεις αιώνων. Έχουν μετατρέψει την εργασία σε ζούγκλα και θησαυρίζουν από τη φτώχεια και την ανεργία. Έχουν μεταφέρει τα εργοστάσιά τους σε τόπους με πιο εξαθλιωμένους από μας εργαζόμενους .Έχουν ξεπουλήσει την δημόσια περιουσία και έχουν καταστρέψει την αγροτική παραγωγή. Επιβάλλουν την πολιτική τους με βία και καταστολή.
Έκλεισαν την ΕΡΤ. Έκλεισαν σχολειά κι έδιωξαν μαθητές ,καθηγητές και σχολικούς φύλακες. Έκλεισαν νοσοκομεία ( Λοιμωδών). ΤΩΡΑ κλείνουν τα ιατρεία του ΙΚΑ-ΕΟΠΠΥ και ετοιμάζονται να κλείσουν τα ψυχιατρείαΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
Αυτοί που μας κουνάν το δάκτυλο , που μας λένε ότι μαζί τα φάγαμε, μεταφέρουν στις πλάτες μας τα δικά τους χρέη.
Αυτοί κρύβουν τις λίστες Λαγκάρντ και κρύβονται μέσα σ’ αυτές .
Αυτοί ψηφίζουν νόμους που οδηγούν σε πλειστηριασμό τους κόπους μιας ζωής κάθε εργαζόμενου ενώ νομιμοποιούν την αρπαγή τους από μια χούφτα ολιγάρχες του κεφαλαίου

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ
Είναι στο χέρι μας να υψώσουμε το ανάστημα μας σ’ αυτή τη χούφτα γιατί όπως λέει ένα σύνθημα «ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΥΦΤΟΙ».
Είναι μόνο στο χέρι μας να εξασφαλίσουμε για μας και τα παιδιά μας ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ γιατί όσο αφήνουμε αυτή τη χούφτα να μας κυβερνά δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο ούτε κιμωλία ούτε ασπιρίνη για να ανασαίνουμε μια ώρα ελευθερίας .
Σωματεία εργαζόμενων της περιοχής , μαζικοί φορείς, δημοτικές κινήσεις, συλλογικότητες και ανένταχτοι αγωνιστές της περιοχής αποφάσισαν να συντονίσουν τα βήματά τους και τους αγώνες τους κόντρα στη μιζέρια ,την απογοήτευση και την ηττοπάθεια που με επιμέλεια μας ραντίζουν από τα κανάλια της ΤV.
Καλούν όλους τους φορείς, κάθε εργαζόμενο, άνεργο και νέο να συστρατευτούν σ’ αυτή τη προσπάθεια

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ- ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

• ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
• ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ
• ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ
• ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ –ΕΕ ΚΑΙ ΔΝΤ

(Β’ ΕΛΜΕ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α’ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΨΝΑ, ΚΕΕΡΦΑ, ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΚΑΠΑ, ΑΝΑΠΛΑΣΗ , ΡΗΓΜΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ)


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου